Maak met deze wijn kennis met het toegewijde team achter RedHeads, dat onvermoeibaar werkt van wijnstok tot fles en daarbuiten, om ervoor te zorgen dat deze wijnen op het hoogtepunt van hun conditie kunnen worden genoten. Hier is een korte introductie:
Het Back-up-team: dit zijn degenen die wegsluipen met de algemene dagelijkse beheerder van RedHeads, weet je, de saaie dingen!
Wijnmakers: degenen die echt zwoegen, lange dagen dag en nacht werken, maken de producten waarvan u kunt genieten. Er is hier geen rust voor de goddelozen!
Telers: waar zouden we zijn zonder hen ?! Dankzij deze ongelooflijke druiventelers hebben we toegang tot een aantal fantastische druiventrossen van McLaren Vale en Barossa.
Het verhaal: Elke grote wijnmaker begint als een ‘barrel monkey’, slangen sleepend, klauterend over barrel stacks, uitgraven en de tanks schrobben. In de baanbrekende RedHeads Studio wordt hun ware genie losgelaten met elke vintage op een van de grootste vruchten die Zuid-Australië te bieden heeft. Deze wijn is een viering van al die nieuw gekwalificeerde talenten, die als eerste naar onze McLaren Vale-studio kwamen om te proberen kleine batches, experimentele wijnen te maken in primitieve, garage-achtige omstandigheden ... en enkele geweldige eenmalige prijswinnaars te hebben gemaakt. Hetzelfde gaat door in de Barossa en hier in het bijzonder met de weelderige fruitkracht van Barrel Monkeys, winnaar van goud bij de Sommelier Wine Awards dit jaar.