typering Rijpe intense citrus en rijke butterscotch smaken, gelaagd met elegant geroosterd eiken. Geniet er nu van, maar de wijn zal complexiteit winnen met verdere bewaring.
kleur licht, maar aanwezig, geel
neus Een romige neus met boter en vanille, tonen van citrus en hazelnoot.
smaak In de mond een zijdezachte structuur met rijpe zuren en vanille en mineralen in de lange afdronk. Jong - 1 a 2 jaar - drinkt de wijn het lekkerst
spijzen In het zéér goede en populaire restaurant van JORDAN Estate dronken we het bij mosselen gestoomd in de Thaise romige Tom Yam Kung soep. Wat een combi!
Wijn-spijs suggestie: Begeleider van vette vis uit de oven en goed gekruide zeevruchten. Tevens bij wit vlees
opvoeding RVS / Hout: 9 maanden Frans eiken
serveren Gecontroleerd schenken bij 10 - 12 graden, echt niet warmer. Geniet!
Het was een prachtige middag. We reden vanaf ons verblijf, De Kleine Zalze, direct naar het gebied van o.a. Jordan Estate. S'morgens waren we nog bij Aaldering geweest om o.a. hun witte Pinotage te proeven. Nu op weg naar het populaire restaurant van het Estate - Chef George Jardine - waar we maanden van te voren al hadden moeten boeken. Zeker als je met meer dan twee personen wil komen eten. Voor je bij de perking komt rij je nog een stukje over DeMorgenZon (DMZ) wijngaard! Not bad. Enorm genoten van de lunch - én het uitzicht - volledig begeleidt door de Estate wijnen. Ook een perfect op elkaar ingespeelde restaurant crew. Die middag gaan we niet snel vergeten.